Skip to Content
0

'My Inbox : For Manage Bank Account' not populating any request

Oct 27, 2017 at 06:02 AM

204

avatar image
Former Member

Hello,

My client have migrated from 1610 to 1709 and the new workflow template WS78500050 has been activated. When requestor is raising the request, the request is showing in 'My Sent Request' but not appearing in "My Inbox: For Manage Bank Account" for approver.

We've maintained the configuration in Scenario definition as provided in 'Admin Guide for 1709' but still unable to see the request.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

avatar image
Former Member Nov 23, 2017 at 08:47 AM
0

Hi,

Exactly same issue for me too. We have 1709 system & currently we are testing the scenarios for Workflows in FIORI. I have created a Change Request, but in "My Inbox - For Bank Accounts" app this request id is not reflecting. Checked all the settings, looks like all good. Workflow "WS74300043" is inactive for "FCLM_CR", but "WS78500050" is active for "FCLM_CR". Attached is the screenshot for the same. workflow.jpg

It is a completely new scenario for us, never worked on this. It will be a great help if anyone can tell what is the real issue here.

Please help.


workflow.jpg (18.1 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Jan 05 at 02:47 PM
0

Same issue here. The tile for the app shows the number of requests, but when clicking on the tile, nothing is available. Also tried different browsers (Chrome, IE 11, Edge) and same result. Did anyone solve this?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded