Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

sld configuration

HI All

Recently I have installed EP 7 And also NWDS 7 Now I am trying to connecting to SAP ECC system(backend)...

Before this I was using EP 6 and NWDS 2.1

i configured the sld with the below procedure

I need to Browse to the URL

http://<FQDN>:<PORT>/SLD..

In this I need to create the technical system which specifies the ip address and other information related to the SAP ECC system...

I was sucessfully able to access the sap system..

Now,I have trouble configuring the SLD for the SAP EP 7.0 as I see many options being changed in the SLD home page of EP 7.0 compare to EP 6.0

Could any one please send me the steps how to configure the SLD for EP 7.0 TO connect to SAP ECC SYSTEM

Please to reply me for further clarification

Immediate Help woulb be appreciated

Thanks in advance

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 21, 2007 at 07:19 AM

    In the "http://hostname:port/sld" home page you can see tab "technical systems". You can define your ECC system here.

    Reward points if useful

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 21, 2007 at 07:51 AM

    Dude verify the version you are working first. In the home page hit tab "details" which show the version number. My version number is 7.0009.20060719102106.0000. This is version 7.0 I dont know about version 6.0 and my version has tab technical details.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 21, 2007 at 07:57 AM

    Yeah i had the same doubt as suresh which user are you using to access SLD.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 21, 2007 at 09:13 AM

    please contact ur basis adminstrator. I think its authorization problem. Did u check ur version in the home page. tab "about" shows version number

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.