Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Course catalog problem - LSO

Hi All,

We are facing strange problem in LSO in displaying the course catalog properly for all users.

We are using mySAPERP 2005 (ECC 6.0) SP11. LSO 600 FE,

We are using structural authorization profiles in the R/3. The catalog was displaying the catalog properly before 2 days back.

Now, for some reasons few of the users having the problems in accessing the course catalog (catalog doesn't show most of course groups, course type, and course).

It skips some of the course groups, course types, and course.

Anybody has an idea what is the problem ? Appreciate your help in this regards.

Note : I correctly maitained the catalog in R/3 by choosing/checking subject area infotype for every topmost course groups.

Looking forward to your responses.

Regards,

Anil Kumar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 22, 2007 at 09:55 AM

    Hello Anil,

    please verify that for the traininggroups which are not show the flag "Subject area" of infotype "Course gourp Info" is set. Use transaction PP01 and select the object type L. Enter an object id.

    regards,

    Markus

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.