Skip to Content
avatar image
Former Member

com.sap.engine.services.deploy.container.ExceptionInfo

Hi all,

I have serious problem after restart of neweaver 2004s system i am unable to login because of random errors , and unfortunatelty unable to schedule data transfer to SLD.

below are details. please help me at earliest.

http://hostname:port/nwa

I am getting below error,

<b>503 Service Unavailable</b> SAP J2EE Engine/7.00

Application cannot be started.

<b>Details: com.sap.engine.services.deploy.container.ExceptionInfo: Naming error.</b>

In Visual admin -- server services SLD data supplier

Http settings all values are correct and when i try to trigger data transfer to SLD

I get error

<b>Operation failed! Failed to collect SLD data.

Software caused connection abort:socket write error.</b>

CIM client generation settings -- CIM client test

I get error <b>Failed to generate and test CIMOMClient object</b>

Appreciate all your help.

Best Regards,

AjitR

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Dec 15, 2007 at 11:25 AM

    Hi, ajju,

    I made some research concerning your problem and for the Visual Admin exception it is possible that the SLD Bridge is not up and running.

    Concerning the "Details: com.sap.engine.services.deploy.container.ExceptionInfo: Naming error." - have you upgraded to SP7 SP8 or SP9 before the restart?

    Best regards,

    Galya

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Galya,

      Problem is solved after restart and changing attributes for SLD data supplier and starting SLD.

      But strange thing ,

      yes i have upgraded to SP7 ,

      Below are files from which SCAs are successfully applied through SDM.

      SAPJEE07_0-10003469 , SAPJEECOR07_0-10003466 , SAPJEECOR07P_2-10003466 after downloading from OSS and then taken restart of system.

      Strange thing is i am able to login to http://hostname:port/index.html---> System information tab

      i am still getting SP6

      Software Components all components...

      Name Version Applied

      sap.com/SAP-JEECOR 7.00 SP6 (1000.7.00.6.0.20060306103300)

      sap.com/SAP-JEE 7.00 SP6 (1000.7.00.6.0.20060306103300)

      But i have upgraded to SP7 why this information not reflecting.

      I really appreciate if anybody can guide me if i have done some mistake as its first time

      i am using SDM.

      Best Regards,

      AjitR