Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ERROR: Program xxxxx not registered

Hello all, this thread is regarding another thread that I openend with the wrong name:

The problem is:

I'm getting the Programm xxxx not Registered, when doing a connection test from a RFC Destination to a RFC Comunication Channel. I made sure that the program IDs in the RFC destination and in the Adapter are the same. And I Made sure also that in the SMGW the program Id is registered.

Does any one of you experts have an Idea of what can be happening? Is urgent.. Thank your for your help.

Felipe

Older Thread: RFC Adapter problem

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 10, 2007 at 07:07 PM

    Hi guys!!

    I'm still here... any one has any ideas?

    Felipe

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Tim Walker

      Wow Tim..

      I even got a litle bit nervous... but is ok.

      Now that we are in track.. what else do you think that it could be the problem, having the host, gateway and program id, exactly the same in both Comm Channel and in RFC destination.

      Thanks,

      Felipe

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 10, 2007 at 11:41 PM

    Hi Felipe,

    I'm sure you must have checked this before but just confirm that you have entered correct Gateway host and Gateway service in SM59 as well as in ID.

    - Pinkle

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 17, 2007 at 11:56 AM

    Hi Felipe,

    you logon to J2EE using J2EE Admin tool (go.bat)

    navigate to 'Services'->' JCo RFC provider node'

    on the right side of the screen choose your entry in 'available RFC destinations' area

    program ID: name of the program ( the R / 3 system the same program ID).

    and your setting can start.

    hope it useful for you.

    dingding lee

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Carsten,

      As I said before, the problem was with the R3 system. I'm not sure what was happening but I think that some post instalation steps were not complete. In order to make it work, I used a different R/3 source system and it worked.

      I hope it helps.

      Felipe

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.