Skip to Content

Activation Error of a Class

Hello community,

today I have massive problems with the activation of a class in Eclipse. My colleague done a refactoring with effects to class which I edit at the same time. Now it isn't possible to activate the class in Eclipse anymore. I can activate it in SE80 without any problems, but not in Eclipse. I get always an error message in Eclipse for a class which is syntactically total correct.

At first I try to call Eclipse with the -clean parameter, but without effect. Then I use a complete new workspace, but also without any effect. It is idenpendently from the IDE, I tried it with Mars.2 and Neon.1 release. How can I solve the problem?

Thanks for tips and hints.

Cheers
Stefan

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Oct 14, 2016 at 02:51 PM

    Did you try activating all at the same time instead of one object at a time? Use the multiple match stick button instead of the single..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 14, 2016 at 05:46 PM

    Hello Raghu,

    thanks for your reply.

    I will try it on tuesday, when I am back in the office.

    I will report my experience.

    Cheers
    Stefan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 18, 2016 at 06:23 AM

    Hello Raghu,

    thanks for the tip, it works.

    Cheers
    Stefan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded