Skip to Content
0

[BUG]Is "moar" button broken in Q&A? (Update - yes, it is)

Oct 13, 2017 at 07:13 PM

133

avatar image

Maybe it's Friday 13th or just me but today the "moar" button in the Q&A list seems to be scrolling through the same page over and over again. I tried to refresh the page or even close and open again but with the same result. Link I'm using. First load:

After clicking on "moar" button the same posts are shown:

image.jpg (58.3 kB)
image2.jpg (57.4 kB)
bug
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Updated the question title since this is clearly a bug observed and reported by several members.

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Veselina Peykova
Oct 13, 2017 at 08:27 PM
0

I think I found a workaround.

Try this: https://answers.sap.com/tags/833755570260738661924709785639136?page=1&pageSize=40

For 'moar' entries - increase page size. Do not press the BBB.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Vadim Kalinin Oct 13, 2017 at 07:22 PM
0

Please check for # at the end of page URL. Remove it and moar will work :) old bug!

Sample:

https://answers.sap.com/tags/01200615320800001016#

"Moar" not working!

https://answers.sap.com/tags/01200615320800001016

"Moar" - working!

# is added when you click on your user image :)

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

This # is not at the end of my URL and still it does not work

I reported it as bug and got the number KMM1135894V12402L0KM

2

Ups! Yes, now "Moar" is not working on URL's without #! New bug! In past the issue was only for #-URL's.

0

Same here, no #, all the links worked just recently. Thanks for following up, Jürgen!

Edit: meanwhile, those with the questions on the 2nd page and further are SOL. :(

0