Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP XI

Hi All,

I have one problem, when i logged on inot XI system and entered the SXMB_IFR transaction, the XI tool window (The Browser) is not opened. it gives the error like, 'The Page cannot be displayed'. What is the problem, how can i solve it. Anybody have solution, Please send the solution as soon as possible.

Thanks & Regards,

Nagarjuna.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 05, 2007 at 04:10 AM

    Hi Nagrjuna,

    You have to restart the J2EE engine/contact SAP BASIS team.

    oi restart the engine follow :-

    SMICM(t-code) -> administration -> local J2EE instance -> Restart with soft shutdown.

    [Reward points for needful help]

    Vishal

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 05, 2007 at 04:14 AM

    hi nagarjuna,

    plz check if ur java stack is up and running!!

    regards,

    latika.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 05, 2007 at 04:25 AM

    hi nagarjuna,

    You have make host entry in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

    open the host file and make an entry of the xi servername with its ip address

    regards

    Ramesh P

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Ramesh,

      Java Web start installed in my system. Now sxmb_ifr is working. In XI tools window i m trying to open ID and IR, but it shows the error

      Requested http://hexsap:50300/rep/repository/aii_ibrep_client.jar and unable to open Intergration Builder.

      Please help me how to solve it.

      Thanks & Regards,

      Nagarjuna.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 05, 2007 at 05:55 AM

    Hi Nagarjuna,

    You have to restart the J2EE engine

    the steps to do this is mentionaed below:

    Transaction code "SMICM" -> administration -> local J2EE instance -> Restart with soft shutdown.

    Hope this will solve u r problem.

    Reward with points if helpfull.

    Regards

    Sai Ganesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.