Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Logistics DataSource

Hi,

Iam using BI 7.0 but when replicating the datasources and try tocreate the Infosources.. I am getting on 3.X datasources not for 7.0.. can anyone will help.... why I am not getting it....?

Even for Business contents instillations objects are active while creating Infosource... its giving an message you objects are inactive.......

help is appreciable....

Sonu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 04, 2007 at 09:19 AM

    Hi Sonu,

    Before doing that you have to migrate the datasource to use it.Just goto your datasource -> Right click->Migrate.

    Then try doing all the stuff.

    Regards

    Karthik

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.