Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Pressing F1 in SAP Business One now gives errors about missing CHM file

Hi,

I'm very new to SAP and have an issue where pressing F1 in SBO give me an error about the CHM file.

I know that in NetWeaver I should be able to check that location in SR13 but for the life of me I can't figure this out with SBO.

Thanks in advance.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 04, 2007 at 07:26 AM

    Sean,

    I presume the Help files are already installed on the System. Please check the Help settings after logging into SBO.

    Top Menu > Help > Help Settings

    Check the Radio Button.. whether set to Local Installation OR Shared Folder?

    Suda

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.