Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Bug (?) with Service Anniversaries Report

Hi All-

I have noticed that when I run S_PH9_46000216-Service Anniversaries report for employees with a status of Inactive and Active, it pulls in all employees EVER who have an anniversary date falling within the date range I've entered.

If I've clearly selected only "1" and "3" in the "Employee Status" field, why would employees who have withdrawn from the company come into the results?

Here is my selection criteria entered into the report:

Other period>>Data Selection Period>> 12/01/07-12/31/07

Employment Status>> 1,3

Anniversary in Years>> 1-90

Please help!

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Dec 03, 2007 at 09:46 PM

    It is not a bug.. to limit selection by emp status, you have to put the dates in the Person Selection Period.. It is safer to put the same dates in both Data Selection & Person Selection Periods..

    ~Suresh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 03, 2007 at 09:50 PM

    Hi Suresh-

    Thanks for your reply. Your solution brings in the proper results I was looking for!

    Take care,

    Harmony

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.