Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error while executing LSMW

Hi All,

I am trying to do a test run of update Asset master (AS91) with LSMW. But in the First step i.e. Maintain Object Attributes... when I click batch input recording & try to give a recording name in the second line... it throws an error saying "Enter a valid Value"... It does not accept a recording name & its not doing the recording through tab Recording : Overview button .

After that i tried to do the recording through t-code SHDB and was successful in doing that. but when i am trying to put the recording name,it gives the error "please specify a valid value".

Has this error to do anything with the settings??... I am trying to do it in Development system.

Thanks for your support in advance.

Regards,

Prachi.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 03, 2007 at 09:29 AM

    just check with the name ur giving / r else u just start recording with the help of extend button next to the tab after finishing recording just give the same name of the recording in the initial screen of the maintain attributes.

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.