Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem in SE80 - Web Dynpro Layout.

I have installed Netweaver ABAP Trial version 7.0, in that am facing a problem, that is,

In T-code SE80 --> select Web Dynpro Component --> program eg: Z_my_web --> ivews --> double click on anyone of the iviews diplayed. If we do so, in right side we get view with following tabs (Properties, Layout, Inbound Plugs, Outbound Plugs, context, atributes and etc).

In these all tabs are working except the Layout tab. If i click the Layout tab, it displays as "server not found" same message when internet gets disconnected.

Its very urgent, can anyone help me soon.

Regards,

Dinesh.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 03, 2007 at 10:45 AM

    Hi dinesh,

    First i want to know what is the use of layout over here.?

    Whether its a scrren layout??

    All iviews send a request to http so net is mandatory i think.Thats why server is not found page is coming i think.If i am wrong plz let me know.

    Regards

    Maddy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.