Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

CC: Function is not getting updated

Hi

I am on CC 5.1 and added an auth object in a tcode in SU24 in R/3 and then uploaded the text objects and auth objects in CC. Rule set was generated. Now when I create a new function using that tcode, the auth object is showing up but the previous function using the same tcode is not pulling in the newly added auth object.

I will assign max points for solution

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 04, 2007 at 04:25 AM

    The Object file that you uploaded will only affect newly added tcodes. Any tcode already in a function will not be affected by the SU24 change.

    You can remove the tcode and add it back. You will then have to Enable the previous objects as they will all be Disabled by default.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thanks Guru, Thanks for the response, I almost gave up hope when nobody answered it at first. But I now I have another question what do you mean by "<i><b>Enable the previous objects</b></i>"

      how is this done?

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.