Skip to Content

Record 0 :Value 'X ' of characteristic 0DATE is not a number with 000008

I am loading an Infocube from an ODS. The load fails with this message: "Record 0 :Value 'X ' of characteristic 0DATE is not a number with 000008 spaces". The record is marked in PSA, but as you can see the record is the numer 0 !?!... When I go to PSA-manteinance all records are in green. The are no records with errors in PSA. I can't find any more information on this error anywhere.

Besides I don't have infoobject 0DATE in the Infocube, but I assume it refers to the other date Infoobject that are referenced to 0DATE (as 0PSTNG_DATE, 0CALDAY, etc). Finally I can't see any 'X' anywhere.

I hope someone can help me out. Thanks in advance.

Manuel.-

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 30, 2007 at 05:15 PM

    Hello Manuel,

    Do you get this message between the PSA and the ODS, or between the ODS and the cube? If it's after the ODS, did you have a look at that particular record in the ODS?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.