Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

The DataSource does not have the status of the source system (in BI7.0)

Dear Gurus,

We are on BI7.0 and I have encountered this problem while loading all Master data in BWTest System, description is as follows

<i>Diagnosis

DataSource 0ACCOUNT_ATTR does not have the same status as the source

system in the Business Information Warehouse.

The time stamp in the source system is 22.11.2007 14:31:50 .

The time stamp in the BW system is 22.11.2007 14:17:33 .

System Response

The load process has been terminated.

Procedure

Copy the DataSource again and then activate the transfer rules that

belong to it. You have to activate the transfer rules in every case,

even if they are still active after the DataSource has been copied.</i>

<b>what I did</b>

I replicated the datasource and tried to activate the transfer rules with RS_TRANSTRU_ACTIVATE_ALL(standard 3.x Solution as discussed in many forums), My Problem is since there is no concept of transfer structure in SAP BI7.0 itt gives following mssg:

<i>@5B\QInformation@ No Transfer Structure Selected</i>

Can anyone suggest a solution to correct this error.

Ravi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 30, 2007 at 09:02 AM

    Hi,

    Just go to BW system and go to the data source and click on change and then activate it again and then save it.

    then replicate it again and then try to load the data.

    Thanks

    Ajeet

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 30, 2007 at 07:27 AM

    Dear Ravi,

    Are you using new 7.0 functionality to load the data, if yes then try to first replicate the data source and then activate the data source.

    Also, please try to activate your transformation.

    Best Regards,

    Ankit Agrawal

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 30, 2007 at 08:32 AM

    Hi

    1) You can use the datasource as 3.0x.

    2) Try to activate the same by manually.

    3) Than use RS_TRANSTRU_ACTIVATE_ALL

    Hope this will help you little bit

    Regards

    Saravanan.ar

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.