Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

regarding 'SO_NEW_DOCUMENT_ATT_SEND_API1'

Hi gururs,

I want to know that im using the FM 'SO_NEW_DOCUMENT_ATT_SEND_API1'

this is sending mails on the development client but not on the Quality client.

In the outbox i find its status as red. what would be the probable issues. im not able to find the bug. as the FM sends mail in the DEV client but not in the Quality client.

Rewards point for all useful answeres.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 30, 2007 at 07:03 AM

    Hi,

    Contact user Basis user as the scot is switched off ie mail sending might be switched off as.

    regards,

    Santosh Thorat

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.