Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

some questions

1.can i call a subscreen inside another subscreen.actually it is not recommended by sap but when we call the subscreen inside another subscreen it is displaying that subscreen then why it is not recommended by the sap.

2.how i can work lsmw with table control using mm01 appl.

3.how we add barcode in smart form.

4.How v can handle error 51 in ale using workflow.

5.How to take care of performance in ABAP Development?

6. What are the ways to find out the tables used in the program?

7.Can you have two detail lists from the basic list at the same time?

If yes how and if no why?

8.What function module upload data from application server?

9.What do you know about a client?

10.If u are using RFC and passing values to a remote system how does it work?

11.What standards u use to follow while coding ABAP programs?

12.Which is the default join?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 30, 2007 at 04:09 AM

    Hi Sandeep,

    1..can i call a subscreen inside another subscreen.actually it is not recommended by sap but when we call the subscreen inside another subscreen it is displaying that subscreen then why it is not recommended by the sap.

    Ans:i thnk u cnt call a sub screen into another rather in the case of tabstrip on one one screen we can call two subscreen in the form of two tabs.

    2.how i can work lsmw with table control using mm01 appl.

    3.how we add barcode in smart form.

    ans:yes tcode for bar code is se73 either create frm there and use i t in styes and use in smartform.

    4.How v can handle error 51 in ale using workflow.

    Ans:no idea abt ale

    5.How to take care of performance in ABAP Development?

    ans: we hav tcode slin tht is extended program check and scid tcode for code inspector these will take care of perormance in one way and there are some precautions to be taken such tht we take care of performance,

    initialy check tht we donot use select endselect , and we should avoid use of innerjoins since it will hit database everytime

    the other way to check perormance is tcode se30 where we can check performance

    6. What are the ways to find out the tables used in the program?

    Ans: One procedure is using tcode st05 u can find and by where used list can be helpful

    7.Can you have two detail lists from the basic list at the same time?

    If yes how and if no why?

    Ans:NO we cant get two lists displayed at a time.

    8.What function module upload data from application server?

    Ans: we have stmts like open dataset and read dataset check in sap library u will get exact syntax

    9.What do you know about a client?

    Ans:In commercial, organizational, and technical terms, a self-contained unit in an SAP system with separate master records and its own set of tables.

    10.If u are using RFC and passing values to a remote system how does it work?

    Ans: in se38 we will call function module ""call FMname destination 'function mudule name'

    11.What standards u use to follow while coding ABAP programs?

    Ans: initially we check wether coding standards like naming standards are properply done,according to company standrds,

    check wether there s less database access.

    check for slin and scid errors.

    12.Which is the default join?

    Ans: inner join.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.