Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Addon status connected but not working

Hi All

Has anyone come across a problem where an addon stops working after some time but the addon status still shows connected? In my case, the addon provided additional functionlity to Sales Order and creates some buttons on this form. The only way of knowing that the addon has stopped working is when the buttons on the Sales Order no longer appear. We do not receive any errors messages informing of the failure of the addon and the status is still connected. The only workaround right now is to logoff SAP and log on again.

Thanks

Ketan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 30, 2007 at 06:25 AM

    hi ketan

    u are adding the same button again if u add a try catch block in coding of that button then u wuill get an excption. solution for this is that u add an if conditon before adding the code of create button and check that whether it is already created or not. if created then exit out of if else create a new button.

    regards by rakeshnagar

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.