Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Wrong Adapter Engine on RWB?

Hi guys,

We have the following arquitecture: the XI QA and Prod are sharing the same SLD, and I was checking the intallation of the QA box and I realized that the adapter engine on the QA box has the name of the Production system, I think this is wrong but unfotunatly I have not wroked with a central SLD and the basis team are telling me that there was not any error on that.

do you guys think that it is correct or somewhere on the intallation was messed up? and if so Do you have any idea how to fix it?

The RWB-component monitoring looks like this:

Doman.02.sapQA

Integration Server

IntegrationEngine MQA

Business Process Engine MQA

Mapping Runtime xisapQA.domain.com

Adapter Engine xisapPR.domain.com

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 29, 2007 at 04:16 PM

    Hi

    thx for your answers guys, could you be more specific where on the visual adminitrator we should change this?

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Nov 29, 2007 at 03:21 PM

    Omar,

    It must point to QA Adapter Engine only. THe basis guys must change some thing in the exchangeProfile I beleive (though not sure). But the QA env pointing to PR is not correct since both the env have different adapter engines and they do not share.

    VJ

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 29, 2007 at 03:32 PM

    Hi,

    It must point to QA adapter engine. It can be adjusted by Visual admin. To verify it goto SX_CACHE and goto->Adapter engine. URL will show you current adapter engine in use.

    After change in visual admin you need to restart j2ee engine to allow adapter engine registration in SLD.

    Regards,

    Gourav

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 29, 2007 at 06:47 PM

    Hi guys, thx all for the help.

    the basis team did this:

    force th resgistration of the adapter engine

    by opening the visual admin -> cluster -> XI AF CPA CAche -> input

    the correct host name in the parameter SLD.selfregistration.hostName

    Thanks!!!

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.