Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

MDM Repository Mount Issues

Hi All

We have cloned the following repository DB schemas from production environment to staging environment.

PDC31124585SLAVE_M000

PDC31124585SLAVE_Z000

We have made the appropriate entries to the following table

a2i_xcat_dbs.a2i_catalogs

But when we try to mount the repository through MDM console or CLIX

we receive the following error

"Cannot connect to MDM repository or DBMS"

[mds@amusboclqa2i01 mds]$ export

MDM_HOME=/opt/app/MDM;/opt/app/MDM/bin/clix repMount 3.137.168.69

PROD_PUBLIC_M1:qamdm:oracle:xcs:xcs 2030

Loading '/opt/app/MDM/LangStrings/CatMgrCommonCore.lang' (eng_US)...

Loaded 1078 strings

from '/opt/app/MDM/LangStrings/CatMgrCommonCore.lang'

Error: 0xffab4118, Cannot connect to MDM repository or DBMS.

from '/opt/app/MDM/LangStrings/CatMgrCommonCore.lang'

Error: 0xffab4118, Cannot connect to MDM repository or DBMS.

please advise

Prakash

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 29, 2007 at 08:48 AM

    Hi prakash

    While mounting the repository just check ur Dabase status is running r not or check the services of database . While mounting ensure proper DBMS is mounted.

    This problem comes when if any version conflicts is there and if the server is not loaded properly .

    HARI

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 29, 2007 at 11:25 PM

    Hi Hari

    We have other repositories in the same server, which we could mount/load successfully.

    We are not able to mount the repository, which we have just cloned through DB schema. Is there any step that we missed while we performed cloning ?

    Please help. Thanks

    Prakash

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 04, 2007 at 04:29 AM

    Hi Prakash,

    Just a workaround...

    1) If the cloning process you are trying is throwing an error, you could poosibly try out archiving and repository and then try to unarchive the same on the server you want.

    While Unarchiving the rep, you will have an option of taking the data as well as the repository structure. You can also take the repository structure and leave the data.

    2) Also you could possibly export your current repository schema and then import the schema into the repository you want. However this will only take the repository structure.

    Thanks and Regards

    Nitin Jain

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 04, 2007 at 06:12 AM

    Hi Prakash,

    Is there any specific reason that you are doing cloning..?

    reg.

    RC

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.