Skip to Content
0

Shortcuts to AO reports not working in Business Objects

Oct 11, 2017 at 09:33 AM

82

avatar image
Former Member

what-i-see.jpgwhat-the-user-sees.jpgHi folks,

SAP BusinessObjects BI Platform 4.2 Support Pack 3 Patch 2. I am having trouble adding shortcuts for the user to run. I can see the shortcuts and open them which launches AO, but the user sees a different icon (white page, like a broken link) which does not allow them to open the AO report.

See screen shots attached

Is there some authorisation issue I have when copying shortcuts or does it lie with authorisations the business folder has?

Or something else?

Thanks,

Darren

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Tammy Powlas
Oct 11, 2017 at 11:35 AM
1

Hi Darren - on the surface, this seems more like a desktop issue? Could you ask your Network Administrator to review?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Denis Konovalov
Oct 11, 2017 at 11:54 AM
0

what Tammy said, and also - what is the difference between you and that user ? (browser, client machine, network, access level etc) ?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Manikandan Elumalai Oct 24, 2017 at 05:21 PM
0

I could see the difference. looks like you are trying to open the actual AO workbook and for user it shows the Shortcut of AO workbook? Does your Security is driven by categories rather than by folder?

Thanks

Mani


ao.png (2.6 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded