Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to Receive Report Output thru email(Broadcasting)

Hi All,

We want to broadcast a report output thru mail to users. We have enabled the broadcasting settings and when I execute, we get the status as 'Started to send the document' . But I am not receiving the document. All the settings are correct.

Are there any mail settings that I have to make in RSA1???

Regards

Ravi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2007 at 05:45 AM

    Hi Ravi

    make sure ur basis have configured mail server in SCOTtransaction.This look like they have not configured Mail server.If you have authorization to this Tcode check it and follow up ur basis.

    Regards

    Chandru

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.