Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Entries not filling in RSA7

Hi

We have created generic datasource for delta extractions in chnages in the purchase requisiotion price.

If i do a extraction test on the full records of one PO req then it works fine and we get all changes etc.

If i do a full or initial load in to BW it works fine and the records are updated.

HOWEVER, after the initial load is done we can make changes but they are not filling in RSA7.

Even though if we do a test extraction for full records we can see the new entry but it doesn't find any if we do a test extraction on D for delta.

We have got last changed on (AETST) as time stamp, which is a date and time field.

We have additive records and I have tried numerous upper limits but it still doesnt fill RSA7.

Is there a background job I need to set or should this be done automatically as I presume??

Any ideas

Points and a bottle of wine up for grabs :=)

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Nov 23, 2007 at 01:28 AM

    Check wether you have successful init flag in sheduler of infopackage.Delta queue gets created in RSA7 once you Initialize the delta extraction from BW. If there is no successfull initialization flag the deltaqueue will not get created in RSA7.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2007 at 01:47 AM

    Just guessing - > Check if Timestamp Field values are populated in RSA3 for the datasource ( like if all values are zeroes for Timestamp Field - then delta would not work )

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      in rsa3 we can do the test extraction and all timestamp fields are filled ok

      We are currently checking the code in the BAdi that was done for this to fill the new tble based on eban that gets filled

      we actually got it to work just once but havent a clue why?

      Message was edited by:

      goawatson

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2007 at 01:19 PM

    Hi

    Can you check if the field last changed on is getting populated even when a new record is created ? sometimes this field only gets populated when records are changed . also did you set up a safety interval for the lower limit ?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.