Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error Initialising database engine

Hi All,

I am using MDM 5.5 SP04 and a problem has occured that when i am mounting the server ,The mounted repositories pertaining to that server are displayed invalid.

ie all the repositories are marked by the <i>Yellow triangle</i>.

I have checked the database(Oracle instance) and the MDM servers are running fine .But whenever i am trying to do any activity on the repositories which require Database access as in Mounting,Creating,Unarchiving etc.the following error is displayed. "Error initialising Database Engine".

Please can anybody help me out.Points will be rewarded .

Thanks & Regards

Deepankar Pandit

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 09:55 AM

    Hi Deepankar,

    usually when you see the server invalid (by the Yellow triangle on each repositories) means that your MDM server and MDM Clients have different version. Please, checks the version and be sure these are the same, or server version is more recent of the clients one.

    Hope this help you.

    Bye,

    Vito

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.