Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

PO-ERROR

HELLO EVERYONE,

I HAVE CREATED AN PO FOR TWO STORE ITEM AND RELEASED IT.

WHILE DOING MIGO IT IS GIVING,IT IS SHOWING ONE STORE ITEM ONLY.

NOW WHEN I AM DOING ANOTHER PO WITH THE SAME ITEM WHICH DIDNOT SHOWED IN THE LAST GR,AGAIN WHEM I AM TRYING TO DO A GR IT IS SHOWING THAT THE PO HAS NO ITEMS.

PLS HELP ME TO SOLVE THE PROBLEM.

REGARDS,

INDRANIL

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 06:03 AM

    Hi,

    Whether both items are for same plant.If yes check for the plant which is coming during MIGO transaction on top.

    check any confirmation control key in confirmation tab in item details of PO.

    Thanks

    suresh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.