Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Backflush

Dear Experts, Good Morning!

I have got an issue like this...

We have got a Material 'A' with BOM Level 3 in BOM,which is used in a Vehicle Model JS200. This same material is used in JS210 too.

But in the first model Backflush is not working for Material'A' and for this same material Backflush is working in JS210.

What would be the reason for this??

Can any one help me???Please...

Regards

MK

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 05:26 AM

    Hi MK,

    You can specify the Backflush indicator in many master data. Please check whether you have specified the same in the Material Master Data and it should work if you have mentioned in the material master.

    Thanks and Regards,

    PKM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 05:28 AM

    Hi

    check have u maintained backflush indicator in material master for JS200

    ( In MRP 1 view> procurement>backflush

    check ur maintained value)

    Vishal...

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.