Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

cost component

Hi,

I created a new cost component Z1 and assign to my company code OKTZ). When I create a material, system always give me an error message :'MLCCS010 Cost element 6000001 is not assigned to a cost component in CostCompStruct 01'.

CostCompStruct 01 is SAP standard, however, I did not assign this to my company code, why system check my cost element for it?

thanks.

Ben.

'

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 09:32 AM

    Hi

    Is that CCS -01 is active, deactivate and check the same

    VVR

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 11:39 AM

    you need to assign the cost element to the cost element attributes

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.