Skip to Content

question result lists are different

As moderator, I moderated one question under 'CRM Interaction Center' tag this morning and publish it.

The Question link is https://answers.sap.com/questions/31670/auto-determination-of-cic-agents-to-an-erms-email.html .

From this question page, I clicked 'CRM Interaction Center' hyperlink above the title.

It navigates to url:

https://answers.sap.com/questions/metadata/24317/crm-interaction-center.html

Here, it has two questions listed.

However, in URL

http://go.sap.com/community/tag.html?id=109727038885526549529502221547009

there is 0 result when I filter the Type as 'Question'.

WHY?

Best regards, Corrine

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Oct 17, 2016 at 01:58 AM

    Hi,

    Now behavior changes: under

    http://go.sap.com/community/tag.html?id=109727038885526549529502221547009 , if I check 'Question' checkbox,

    now it has only 1 results listed: "why error 'the website cannot display the page' is being encountered" .

    .

    And for

    https://answers.sap.com/questions/metadata/24317/crm-interaction-center.html

    only 'Auto-determination of CIC agents to an ERMS email in Agent Inbox' appears.

    Best Regards, Corrine

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 02, 2016 at 03:15 PM

    Hi,

    Today, I compared again the questions listened under

    and, the amount of questions are differently.

    Have you already identified the root cause?

    Thanks

    Sigrid

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded