Skip to Content
avatar image
Former Member

Data source in BW not getting activated after ECC patch upgrade

Hello,

our datasource in production went inactive suddenly after an source system ECC patch upgrade. If we try to activate it,below attached error message is getting displayed.

Tried activating it using function module, but it didn't work. Also tried to re-transport objects from dev->prod again and that too failed.

Could you please help us to fix this.

capture10.png (23.4 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Oct 09, 2017 at 11:21 AM

    Try to activate datasource on ERP side (t-code RSA6). After that repcicate datasource on BI side.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 09, 2017 at 02:00 PM

    Actually Older version PSA still active. Try to rebuild PSA table of ZDS_PR_AGITATOR_OPE with your basis team.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 09, 2017 at 11:35 AM

    Hi Lancev,

    we tried this already but it didn't worked.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 18, 2017 at 02:09 PM

    Hi Anant,

    Did you check the two KBAs?

    If Web Service Datasource:

    1862330 - Error when generating Web Service Datasources

    Otherwise:

    2496984 - Errors RSO404 / RSO410 when activating DataSource

    Br, Andras

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 21, 2017 at 11:20 AM

    hello,

    Have you find a solution ?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded