Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Integration Server not Running?

I'm very embarrassed. Pls advice me.

I installed XI component and finished post installation task.

Then I setted IR and ID to test File to File scinario.

Communication Cannel work normally.

but In sxi_monitor, I can't find the target scinario.

I don't know why the problem occurs.

Would you tell me what I should research.

Regards,

todo

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

5 Answers

  • Posted on Nov 20, 2007 at 09:45 AM

    Hi,

    Just Do complete Cache refersh, SXI_CACHE, CPA Cache, SLD Cache and IR & ID Cache refreshs.

    Regards,

    Daniel.LA

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Nov 20, 2007 at 10:00 AM

    Hi Hisashi,

    you cant find your target scenario? in the monitoring?

    plz describe exactly what you miss to get external help!

    Regards,

    Udo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi todo,

      can you describe your scenario? Which Adapter do you use? Where do you miss your msg? Do you use File Adapter? Does the File adapter not work?

      If a message doesnt reach the Integration Engine (SXMB_MONI) look first at RWB / Message Monitoring, if can find the msg stucking at adapter. May be you find out the reason at Communication Channel Monitoring at RTW. Check as well inbound queue (SMQ2).

      Regards,

      Udo

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 10:38 AM

    Hi Todo,

    1:Integration Server not Running?

    first u have to see the RWB wheather ur both channels ie sender and recever are

    ok ie (green). then u have to check the error report in sxmb_moni ..the status of ur inbound message . if all the above things are correct then check again ur ID check for the target directory name wheather u have given it correct or not ...........or else see wheater the queue is cleared ie sometimes their may be jamming in pipeline............i hope this will help u

    Regards,

    Aziz

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 26, 2007 at 12:47 AM

    Hello,Mr.Daniel La Rista ,Mr.Udo Martens and Mr.azeez khan .

    Thank you for answering my question.

    I could solved my question .

    The Integration Server had a problem .

    The problems was that setting of the J2EE engine in the Integration Server was different from setting of the Integration Server about the client .

    So, It was able to be settled by making the value of J2EE engine same as the value of the Integration Server about the client .

    There is it thanks to all.

    In addition, if have it of something; thanking you in advance.

    Regards,

    todo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 26, 2007 at 12:53 AM

    The problems was that setting of the J2EE engine in the Integration Server was different from setting of the Integration Server about the client .

    So, It was able to be settled by making the value of J2EE engine same as the value of the Integration Server about the client .

    There is it thanks to all.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.