Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Transfer Structure Does not Exist error during business content activation

Hi all,

I'm having prolem when activating the business content objects..When I check at SM37 log, it was cancelled automatically and the error code is RSAR 440,

transfer structure 0COMPANY_TEXT_BB does not exist , I've activated & replicated the necessary data sources at ECC 6 side ...

Appreciate the help

Cheers,

Din

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 20, 2007 at 01:26 PM

    Hi,

    Replicate the datasources via selecting the option replicate datasources in source system tab. Right click on your source system and say Datasource overview and search for 0COMPANY_TEXT. Right click on 0COMPANY_TEXT datasource and say assign infosource, It will lead you to the Business content and there you can make the selection for your requirement and install them.

    Hope this helps.

    Mayank

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.