Skip to Content
0

Missing SOAP Response - GRAC_RISK_ANALYSIS_WOUT_NO_WS

Oct 06, 2017 at 09:01 AM

62

avatar image

Hi,

We are testing the GRAC_RISK_ANALYSIS_WOUT_NO_WS webservice to perform an SOD analysis on SOAP UI. on requested access. We are passing the below parameters in the call. When we submit this request, we get a return from the service stating that the submission was successful. The problem is that we do not get the SOD results returned by the webservice. When executed with same test data in GRC system directly, SOD results are displayed.

Have anybody faced such issue and could you let me know the solution ? Found a similar issue in Archives but the provided solution to enter Application Type in the service request doesn't solve the issue.

https://archive.sap.com/discussions/thread/3699091

@troy.grubb and @michael.penn8 could you give your inputs on how you solved the issue ?

http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:urn="urn:sap-com:document:sap:soap:functions:mc-style">

<soapenv:Header/>

<soapenv:Body>

<urn:GracIdmRiskWoutNoServices>

<!--Optional:-->

<AddlAttrib>

<!--Zero or more repetitions:-->

<item> <AddlAttrib></AddlAttrib> </item>

</AddlAttrib>

<!--Optional:-->

<ApplicationType>SAP</ApplicationType>

<!--Optional:--> <BusinessProc></BusinessProc>

<!--Optional:-->

<ConnectorId>

<!--Zero or more repetitions:-->

<item> <Connector>EQ5CLNT800</Connector> </item>

</ConnectorId>

<!--Optional:-->

<HitCount></HitCount>

<!--Optional:-->

<Language></Language>

<!--Optional:-->

<ObjectId>

<!--Zero or more repetitions:-->

<item> <Objid>NMA</Objid> </item>

</ObjectId>

<!--Optional:-->

<ObjectType>USR</ObjectType>

<!--Optional:--> <OrgLevel></OrgLevel>

<!--Optional:--> <OrgRule> <!--Zero or more repetitions:--> <item> <OrgRule></OrgRule> </item> </OrgRule>

<!--Optional:--> <OrgVal> <!--Zero or more repetitions:--> <item> <OrgVal></OrgVal> </item> </OrgVal>

<!--Optional:-->

<ReportFormat>2</ReportFormat>

<!--Optional:-->

<ReportType>

<!--Zero or more repetitions:-->

<item> <ReportType>1</ReportType> </item> </ReportType>

<!--Optional:--> <RiskId> <!--Zero or more repetitions:--> <item> <RiskId></RiskId> </item> </RiskId>

<!--Optional:--> <RiskLevel></RiskLevel> <!--Optional:--> <RoleType></RoleType>

<!--Optional:--> <RuleId></RuleId> <!--Optional:--> <RuleSetId></RuleSetId>

<!--Optional:--> <Simulation> </Simulation>

<!--Optional:--> <SimulationRiskOnly></SimulationRiskOnly>

<!--Optional:--> <UserGroup></UserGroup>

<!--Optional:--> <UserType></UserType>

</urn:GracIdmRiskWoutNoServices> </soapenv:Body> </soapenv:Envelope>

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Naresh Kumar Margam Oct 11, 2017 at 12:16 PM
0

Hi Alessandro,

I figured out that the empty parameters were causing the issue. I removed all the empty parameters from the request and the service gave the response.

<AddlAttrib> <!--Zero or more repetitions:--> </AddlAttrib> <!--Optional:--> <ApplicationType>SAP</ApplicationType> <!--Optional:--> <BusinessProc></BusinessProc> <!--Optional:--> <ConnectorId> <!--Zero or more repetitions:--> <item> <Connector>EQ5CLNT800</Connector> </item> </ConnectorId> <!--Optional:--> <HitCount>100</HitCount> <!--Optional:--> <Language></Language> <!--Optional:--> <ObjectId> <!--Zero or more repetitions:--> <item> <Objid>NMA</Objid> </item> </ObjectId> <!--Optional:--> <ObjectType>USR</ObjectType> <!--Optional:--> <OrgLevel></OrgLevel> <!--Optional:--> <OrgRule> <!--Zero or more repetitions:--> </OrgRule> <!--Optional:--> <OrgVal> <!--Zero or more repetitions:--> </OrgVal> <!--Optional:--> <ReportFormat>2</ReportFormat> <!--Optional:--> <ReportType> <!--Zero or more repetitions:--> </ReportType> <!--Optional:--> <RiskId> <!--Zero or more repetitions:--> </RiskId> <!--Optional:--> <RiskLevel></RiskLevel> <!--Optional:--> <RoleType></RoleType> <!--Optional:--> <RuleId></RuleId> <!--Optional:--> <RuleSetId></RuleSetId> <!--Optional:--> <Simulation> </Simulation> <!--Optional:--> <SimulationRiskOnly></SimulationRiskOnly> <!--Optional:--> <UserGroup></UserGroup> <!--Optional:--> <UserType></UserType>

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Alessandro Banzer
Oct 06, 2017 at 03:58 PM
0

Dear Naresh,

I did several implementations of this web services and it works just fine with SOAP. What's your current foundation and patch level?

Cheers, Alessandro

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded