Skip to Content

cl_salv_test_data - not getting data?

Hi,

I am using OO object model for getting the data dynamically.

I am using the following code for that

  l_struct = v_table. " YEQUIPARTS structure
  l_filename = p_d_file. 
  " For example i am passing'YEQUIPARTS.xml' as file
  call method cl_salv_test_data=>select_data
    exporting
      structname = l_struct
      source     = 2
      filename   = l_filename
    changing
      data       = gt_outtab[].

Any Info?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Nov 19, 2007 at 09:36 PM

    Hi,

    Please try this.

      l_struct = v_table.  
      l_filename = p_d_file.
      
      call method cl_salv_test_data=>select_data
        exporting
          structname = l_struct
          source     = 2
          filename   = l_filename
          amout      = 30                         "Add here - 30 is default value
        changing
          data       = gt_outtab[].
    

    Regards,

    Ferry Lianto

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Nov 19, 2007 at 09:45 PM

    Make sure that the value in p_d_file is a fully qualified path from the frontend, .like.... c;\yequiparts.xml

    Regards,

    Rich Heilman

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.