Skip to Content

BADI BY MIGO DON'T WORK

Hi to all

I had a Badi for the tcode MIGO (MB_DOCUMENT_BADI).The method was IF_EX_MB_DOCUMENT_BADI~MB_DOCUMENT_UPDATE.

But, then of the others modifications in the system, this BAdi dont' work. I put a breakpoint in the method, but don't stop when I executed the tcode MIGO.

I review, and the implementation, the method and all, is actived.

Please, tell me, how I do so this Badi returns to work

Thank you very Much

Dario Rodriguez

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Nov 22, 2007 at 05:23 PM

    Hi Dario Rodriguez!

    Looks like your changes are too late in mb_document_update. It's probably designed to do changes on own objects.

    Try to use the MB_DOCUMENT_BEFORE_UPDATE method. Here changes might have the desired effect.

    By the way: the mb_document_update-method is called in update task - here breakpoints only stop, if you enable update-debugging.

    Regards,

    Christian

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2007 at 05:37 PM

    Hi,

    Try this User Exit

    EXIT_SAPLMBMB_001

    Regards,

    Satish

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.