Skip to Content

SLDAccess set to true, but not available

hi all, im getting this error: SLDAccess set to true, but not available

so, i do this:

http://server:port/sld/ListServlet?bsview=true

verifyed Business systems and checked if my XI business system has correct "Pipeline URL" parameter defined: --> OK

http://server:httpport/sap/xi/engine?type=entry

also check TCODE -> SLDCHECK - if you don't have any errors over there --> OK

what i can do now?

Rgds

RP

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 08, 2007 at 03:31 PM

    Did you import the exchange profile..etc into your sld, also check rfc destinations for sld..........i think they are sld_uc for unicode and sld_nuc for non unicode..these should be correctly generated.

    Regards

    Ravi Raman

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 23, 2008 at 07:48 PM

    assdasd

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 30, 2008 at 09:09 AM

    Hi,

    please let us know how u resolved this , am also facing the same problem , i have gone through all the checks mentioned in SDN.

    Regards,

    Raju

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.