Skip to Content
0

Move Table Columns on WEBi (Lose Conditional Format)

Sep 27, 2017 at 09:58 AM

32

avatar image
Former Member

Hi everyone! I´m having some issues with tables on webi.

Here is what I want to do:

Create a table with X columns, write header titles, give conditional format ( color ) to the header. Then, switch columns position if I want.

But when I switch the positions, the conditional format is lost. Also the colums header don´t switch...

Any idea?

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

how are you switching the position? are you creating new column and draging the object/copy

0
Former Member

Drag one column next to another one OR dragon one column on another one. Both ways do NOT work.

0
Former Member

I have this.

Column Header 1 | Column Header 2 | Column Header 3

Content 1------------------Content 2------------Content 3

I select content 1 and drag to content 2 (to switch position) but after that, the columns header lose their conditional format.

Also, if they are measure, the column header dont switch.

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

avatar image
Former Member Sep 27, 2017 at 10:47 AM
0

If I click right button on the table and go to "Assign Data" I can also move here the position, but the result is the same...It loses the conditional format.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
AMIT KUMAR
Sep 27, 2017 at 10:41 AM
0

it won't work if you add one more column.Rule is column specific where you have already applied.. for new column you need to select the existing rule.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

But I´m not adding, just moving the position... It should be the same column

0