Skip to Content
author's profile photo
Former Member

The browser only shows the viewname of the form?

Hey,

i'm working with the SAP NW2004s Developer Workplace SR2 Preview. Installed Adobe Reader 7.0.9 and xACF NW04S SP13 related to the SAP Note 766191.

I created a form which actually has no functionality so far, cause i wanted to see if the system works fine. I just created some context nodes and put them into the form.

First, i had problems with the credentials, but this is solved.

Now, the browser<b> only shows the viewname</b> of my form, but no PDF. DeveloperStudio hasn't thrown any errors.

Can you help?

thanks,

Thorben

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo
    Former Member
    Oct 24, 2007 at 12:41 PM

    Hi Thorben,

    Have you checked if ADS is configured correctly. To do so type the following in the browser.

    http://<server>:<port>/AdobeDocumentServices/Config

    Select Test

    Select rpData

    Without entering any parameters, Click Send.

    Provide the ADSUser username and Password and click Submit.

    If the config is correct you will receive the Version info . Ignore the string " "PDFDocument" not found or it is empty."

    If you don't receive the version info, you willl have to do the configuration again.

    If the configuration is correct, Make sure that Active X is enabled in the browser settings.

    In addition, check out the following thread

    Adobe form is not displayed

    Hope this helps.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded