Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Deploy folder doesn't exist

Hello,

When I try to deploy a VC model it always throws the error "folder doesn't exist". This happens with factory defaults so the folder does exist. I tried to change the parameters to one of my folder and the error persists.

What could be the problem?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 18, 2007 at 06:32 AM

    Hi Projecto,

    Can you give some details regarding your application & problem.

    Regards,

    Shemim

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 18, 2007 at 07:48 AM

    Hi,

    Make sure you have the corresponding folder on your portal's PCD tree.

    Regards,

    Natty

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Jarrod Williams

      This version was installed with the Netweaver 2004s Rapid Installer.

      I'm also working on a full installation with all SPs, and on that machine I have no problems deploying.

      Maybe it has something to do with the version. I've searched for SAP Notes and found nothing.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.