Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Added Menu to Main SAP Menu S000 (SE43_ - Folder text Missing?

After creating a new folder in SE43N. I inserted this new folder to the SAP Main Menu. When it transported the new sub folder (and its subfolders they were all there, but they no text? I transported everything and when I go into the SAP menu in SE43N for S000 the new folder is added to it but it syays...Node text Not Found?

I cannot make a change in this system and will have to re-transport. What did I miss?

Thank-You.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 17, 2007 at 03:33 PM

    have you checked transport log if everything went ok?

    Regards,

    Atish

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2007 at 03:29 PM

    Hi Tom,

    Did you ever find a solution to this? I have the exact problem....

    Rgds,

    Dennis

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.