Skip to Content
0
Former Member
Oct 16, 2007 at 01:55 AM

Planning Version - Live cahce problem

24 Views

Hi Guys,

Here is my problem

Initially i stopped live cache lc10 it was succesfully stopped , but after some time i started again it was succesfully started - i can see both Red and Green indicator

but when i came back after weekend i found the whole APO system is down

so i informed Basis team who is working remotly

After Few hours i found APO system is available

then i went to LC10 the live cache is not available , so i started and now it is running successfully for past 1 day - with green color indicator

My exact problem the planning version created during the period before live cache was started is not available , when i view my product view system says live cache is not availble for that version

when i go to CIF cosistency check the system is saying that

there are already error in planning version

so please advice me what i have to do to activate my earlier planning version

i checked the logs using sm21

Start Workproc18, Pid 5684

Buffer TABL started with 30000000 bytes

Buffer TABLP started with 10240000 bytes

Buffer EIBUF started with 4096k bytes

Buffer ESM started with 4096k bytes

Buffer CUA started with 3000k bytes

Buffer OTR started with 4096k bytes

Buffer CALE started with 500000 bytes

Buffer RSCPCCC Generated with Length 6000000

Update requests were deleted (VBKEY = 32E14ADC23FBF1A4906C001

Initialization complete

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Database error -10709 at CON

> Connection failed (RTE:database not running)

Thanks

Raj