Skip to Content

Document not reported for approval

I have an urgent issue related to workflow, it is like a lot of document that should report for approval, has not been reported since many days. Now when i am checking the log of the documents it is showing a SWW_WI_ERROR_MESSAGE_SEND_S in technical details of the agent list.

Can any one help me for the same?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 11, 2007 at 11:10 AM

    Check Transaction Code:SM58 and SM13 to find out what is the actual issue. It seems there is some problem with background task. Please check.

    <b>

    reward points only if useful</b>

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 12, 2007 at 08:40 AM

    Some more information is probably needed:

    - Is there an error message in the workflow?

    - What do you mean by "technical details of the <u>agent list</u>"?

    - Is the problem occurring for different types of documents, or only one type (or is there something else that seems to be common for the workflows that have errors)?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • > And this is the step in WF-Batch.

      >

      So it is a background step. That is (well, at least it can be) significant information. Have you checked that they haven't messed with the authorizations of WF-BATCH?

      > Every document posed after 15 september by a user is having the same problem, workflow is not triggering. And in SM58 it is showing "time limit exceeded".

      >

      So the documents are of different types, it is not restricted to e.g. only purchase orders. Have you checked that the user has normal authorizations (e.g. the same basic roles as another user)?

      I assume you have chekced most of the obvious things, such as the document referred in the workflow actually existing.

      Surely the workflow must be triggering when this problem can be found in the workflow log. What exactly do you mean by that statement - do all the workflows fail early in the process - perhaps even before the first step is created?

      What should the step that fails do? I assume the failure occurs in a customer-developed BOR object type, so please give a bit more information about where the problem occurs.