Skip to Content
0

Unable to Run Web intelligence report

Sep 15, 2017 at 01:46 PM

37

avatar image
Former Member

Hi All,

Currently I am trying to connect Business objects to new SQL server using technical account.

I have created a User DSN using technical account (test successful) and also a new connection using the new user DSN (test successful). A new universe is created on this new connection and the server response is fine. Also I am able to see the table rows in the universe.

However when a new report (Web Intelligence) is built using the created universe i am getting - WIS: 10901 Data source name not found and no default driver specified(ODBC) error.

Question is If I am able to create a data source, connection and Universe successfully why is it that I am getting error when i try run a new report.

Please suggest.

Also I am wondering if a system DSN is required instead of a user DSN.

Thanks,

Santhosh

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
AMIT KUMAR
Sep 15, 2017 at 01:51 PM
1

have you created the DSN at BO server? user DSN is specfic to user.Create Systsem DSN.

Show 3 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Yes I have created a user DSN on the server where BO is installed. And the tests are successful. If user DSN is specific to user at least I should be able to run the report.?.

0

create system DSN and try.

0
Former Member

Works with System DSN. Thanks

0
Denis Konovalov
Sep 15, 2017 at 05:05 PM
1

You need to use System DSN and while for universe designer the DSN needs to be 32bit, for the Webi reports running on the BOE server the DSN needs to be 64bit.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded