Skip to Content

Settlement

Hi all,

Allocation Structure Z1 has Assignment 1 for labor. Last week we changed the Settlement Cost Element associated with this from 550000 to 600000. As a subsequent process, I deleted Cost Element 550000 and G/L Account 550000.

When I ran settlement on Friday night, I got numerous errors where account

55000 is referenced. This has me confused because 550000 does not exist.

There were no postings made to it, otherwise deletion would not be possible.

There are no postings to cost element secondary cost elements which would invoke Assignment

1 in the settlement process. 550000 is no longer referenced anywhere in the Settlement config. So I don't know why I am getting these errors.

Thanks,

Rau

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Oct 08, 2007 at 06:13 PM

    Try running report CO_SSTRUC_CORR on a test run. Refer to note No.126532

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 08, 2007 at 08:56 PM

    Hi Rau,

    Have you checked the settlement rule, whether you have mentioned that particular G/L account?

    Regards

    Sridhar

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.