Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Diagnosis Group not functioning after moving to QA in APO DP

Hi, We are using Diagnosis group in forecast profile to generate the high MAPE forecasting alert, we configured and tested the same in development and it is working fine there and we moved the TRs to QA but in QA I can see the diagnosis group maintained in the univariate profile, but the high MAPE alerts are not getting generated here, any clues for this behavior ? additionally when I click on the drop down next the diagnosis group in QA it says no values found.

Thanks,

Vinay

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 11, 2017 at 03:13 PM

    Hi Vinay,

    If the drop down is not finding the diagnosis group in QA, it sounds like it hasn't been transported. Have you tried to create the diagnosis group manually and see if the alerts appear?

    Also, on your background activity job for the forecast, have you selected 'generate alerts'on the control parameters?

    Regards,

    Ali

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.