Skip to Content
avatar image
Former Member

error in QAS regarding table maintenance generator

Hi Experts,

I created a Ztable with 2 fields Material & plant with materials as key field.

Then i created table maintenance generator. There i enterd a func. group (new name, non existing) and screen no 1.

Its all working fine in DEV server as i entered few values in table using SM30.

The problem is after transporting the table mainteneance gen to QAS and opening that ztable there it gives error " Create Data Processing Function Module".

While checking the function group in QAS i found the same entries as in DEV.

Can anyone please tell me why it is working in DEV and not in QAS. and what are the corrections required.

Regards,

Nik

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Oct 05, 2007 at 02:24 PM

    Hi,

    Regerate the Table maintanence with the same screens,and put the Function group also in the same request and transport it,

    Regards

    Sudheer

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Sudheer,

      Means you are saying because of tasks in diffrent transport request it is creating problem ?Yes , My table is in diffrent TR than maintenance generator function group.

      But the error shows is Create data processing function module.

      Ok i will put table, its MG and the function group in single TR and let you know.

      Thanks & Regards,

      Nik.