Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BO 4.2 Not connecting to Essbase after SSL

Hi Experts,

we have a 4.2 environment , we were able to connect sucessfully to the Ess base 11 Cubes historically. On the Ess base side the team has now implemented SSL.

The port is now changed from 1423 to 6423 .Now if we try to connect it throws Handshaking error and does not connect.

Have checked the new port through telnet and it does connect to the Ess base server .the communication is also fine ( I can ping the server ) , There is not relavent information in Logs to go through ,

Are we missing something to be updated at the Business Objects side ? have tried created through IDT on server and through CMC as well both have issue now to connect to Ess base , have a 4.1 Environment there also we have the same issue so this is not environment specific .

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 12, 2017 at 01:11 PM

    What driver are you using ?
    I would think you'll need to setup the ESS driver for SSL communication first.
    You should work with your DBA on this.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.