Skip to Content
0

Missing HANA nvarchar column in SAP BI4 WebI

Sep 11, 2017 at 09:44 AM

28

avatar image
Former Member

Hi,

A hana live view contains many nvarchar columns, which all behave as they should - as I expect-, all except one. One column contains descriptions in the data preview but when I query the table from a WebI it is empty, always empty.

The column is a nvarchar(20).

BI4.2 SP3
Hana 7.2 SP1
Hana Studio 2.3.21

The data is being retrieved via an OLAP connection.

Thanks for your help!!
Tijl

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Sateesh Kumar Bukkisham Sep 11, 2017 at 01:32 PM
0

Hi Tijl,

Strange ! .One possible cause I can think of is "Analytical Privileges" .Can you check whether any data restriction applied at HANA .

Can you try using Relational connection .

Regards

Sateesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Sep 12, 2017 at 07:25 AM
0

Hi Sateesh,

Somehow the text joins don't work as they should.

A colleague of mine had a similar issue while using a relational connection.

I can't test that here (company policy, no IDT has been installed so...)

Anyway, I changed it to outer join and added the language column in the end result (and a prompt).

Problem is circumvented (for the time being)

Hopefully a solution is posted sooner or later (preferably sooner ;-)

Tijl

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded