Skip to Content
0

ROS Error "Organizational unit 00000000 does not exist; check your entries"

Sep 09, 2017 at 01:31 PM

148

avatar image
Former Member

Registration of Suppliers Configuration.

SAP SRM and ROS on same client.

Business Function: SRM_SUCO_1 enabled and Customizing switch: SRM_701_SUCO_SUP_REG "Activated"

"Organizational unit 00000000 does not exist; check your entries" and "Error while creating organizational unit; inform system admin", Errors pop Up when I submit the Supplier Self Registration Page.

Entries already Maintained in Table "BBP_MARKETP_INFO" in SM30.

So not sure, what is trigerring these Errors.

Any Update on how to resolve this Error Gurus ?

Thank you in Advance

Regards,

Rakesh

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

8 Answers

avatar image
Former Member Sep 11, 2017 at 04:37 AM
0

Dear All,

any Update on this ?

Regards,

Rakesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Sep 12, 2017 at 05:53 AM
0

Dear All,

any Update on the above Query ?

Regards,

Rakesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Moacir Goelzer
Nov 10, 2017 at 01:23 PM
0

Hi Rakesh,

I am Moacir and I will help you with this scenario.
I've looked into this scenario and I found this SAP note 1937955 - Error "Organizational unit does not exist" in Supplier Synchronization.

Read the note and follow the instructions to solve this issue.

In case of any question let me know.

Thank you,
Moacir Goelzer

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hello Moacir,

thanks a lot for your reply. This Issue is now resolved.

But I have another question, where I would like to get your Inputs.

As mentioned earlier Business Function: SRM_SUCO_1 enabled and Customizing switch: SRM_701_SUCO_SUP_REG "Activated".

SRM and ROS are on the same Client. No SUS.

Now to the Issue, we want to have reCaptchav2 verification and as the webdynpro dosent support it, we are using the BSP Page with Captcha for Registration.

Once the Supplier registers himself, this Potential Supplier is not visible in the Preselect screen of the Webdynpro application, even after Refresh, this supplier dosent appear at all.

But when I do a manual search using the Potential Supplier number using Quick Criteria Maintenance, the Potential supplier is visible/will be shown.

And the same Potential Supplier is visible in the BSP Application of Supplier Preselect, but with Buttons missing(as in Accept, Reject).

So could you please let us know, why are these Suppliers, which are created using the BSP Supplier Registration Page not visible in the Webdynpro Supplier Preselect Screen ?

Your Updates on this part would be helpfull.

Regards,

Rakesh

0
avatar image
Former Member Nov 16, 2017 at 07:04 AM
0

Hello Moacir,

Any Update ?

thanks a lot for your reply. This Issue is now resolved.

But I have another question, where I would like to get your Inputs.

As mentioned earlier Business Function: SRM_SUCO_1 enabled and Customizing switch: SRM_701_SUCO_SUP_REG "Activated".

SRM and ROS are on the same Client. No SUS.

Now to the Issue, we want to have reCaptchav2 verification and as the webdynpro dosent support it, we are using the BSP Page with Captcha for Registration.

Once the Supplier registers himself, this Potential Supplier is not visible in the Preselect screen of the Webdynpro application, even after Refresh, this supplier dosent appear at all.

But when I do a manual search using the Potential Supplier number using Quick Criteria Maintenance, the Potential supplier is visible/will be shown.

And the same Potential Supplier is visible in the BSP Application of Supplier Preselect, but with Buttons missing(as in Accept, Reject).

So could you please let us know, why are these Suppliers, which are created using the BSP Supplier Registration Page not visible in the Webdynpro Supplier Preselect Screen ?

Your Updates on this part would be helpfull.

Regards,

Rakesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Nov 21, 2017 at 06:17 AM
0

Hello Moacir,

Any Update please ?

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Moacir Goelzer
Nov 28, 2017 at 04:56 PM
0

Hi Rakesh,

In this case, it is necessary to access your system and take a look. We need to check some tables and debug the scenario.

Thank you,
Moacir

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Jan 08 at 06:44 AM
0

Dear Gurus,

we have created the Questionnaire for Product Categories and a General one. The Problem is, when the Questionnaire is opened in Chrome, its alignment gets distorted. In IE they are properly displayed, all in one single column, without any distortions, but the Problem when opened in Chromed, the Questions appear zigzag and thus not so good. Any solution for this, any check box, a Note or anything as such to control the Appearance, so that it appears same when opened in Chrome and IE.

Regards, Rakesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Jan 08 at 06:51 AM
0

Dear Gurus,

we have created the Questionnaire for Product Categories and a General one. The Problem is, when the Questionnaire is opened in Chrome, its alignment gets distorted. In IE they are properly displayed, all in one single column, without any distortions, but the Problem when opened in Chromed, the Questions appear zigzag and thus not so good. Any solution for this, any check box, a Note or anything as such to control the Appearance, so that it appears same when opened in Chrome and IE.

Regards, Rakesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded