Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

UWL SSO issue

Dear Members,

We have SAP EP 7.31 connected to SAP ERP 6.0 (EHP7). The SSO from EP to ECC through transaction iViews is working fine as expected.

The UWL is set to open work items as SAP GUI for HTML and here when a particular group of users are trying to access their work items, it is not logging them into the ECC rather throwing the login screen. Same user is successfully logging into the ECC via transaction iViews but not through UWL.

Please suggest.

Regards, Biswajit.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Hi Biswajit,

    You can use the web browser F12 debugging tools to monitor network traffic and check that the MYSAPSSO2 cookie (i.e: logon ticket) is getting passed to the backend system.

    If it is not check that there is no mixture of protocols (e.g: http:// and https://) in the scenario, or that the domains are changing.

    Best regards,

    Nick Rankin

  • Former Member Nick Rankin

    Hi Nick,

    Thanks for your suggestion.

    I will try it in user system with HTTP Watch Trace and check the results.

    Interesting to note, same user is able to login using Google Chrome but not in IE11.

    Regards, Biswajit.

Related questions

0 Answers

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.